Slotenmaker Naarden

Slotenmaker Naarden

Woont u in Naarden of gemeente het Gooi in Noord-Holland en heeft u een probleem met het slot in de deur van uw woning? Neem dan contact op met Slotenmaker Naarden. Wij kunnen u helpen als u zichzelf heeft buitengesloten, of last hebt van een afgebroken sleutel of een kapot slot. Ook als u graag inbraak werende sloten wilt laten plaatsen bent u bij ons ook aan het juiste adres.

De spoedservice is 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Mocht u haast hebben en uw woning niet in kunnen, dan is onze slotenmaker binnen 30 minuten bij u. Onze slotenmaker Naarden opent en vervangt alle sloten en heeft jarenlange ervaring op dit gebied. Wij bieden onze slotenmaker diensten aan tegen vaste lage tarieven.

Bent u buitengesloten en wilt u zonder schade uw deur geopend hebben?

Als u zichzelf heeft buitengesloten is dat al vervelend genoeg. Bij het openen van de deur in uw woning hoeft geen schade te ontstaan. Wij beschikken over het juiste gereedschap en hanteren de nieuwste technieken.

Slotenmaker Naarden zorgt dat u snel uw woning in kunt zonder daarbij de deur of het kozijn te beschadigen. U kunt vervolgens gewoon weer met de sleutel die u per ongeluk binnen had laten liggen, de deur openen en sluiten.

Slotenmaker Naarden

De slotenmaker Naarden vervangt professioneel ieder defect slot

Merkt u dat het slot in de deur van uw woning stroef draait of soms hapert? Dan is het verstandig om over te gaan tot het vervangen van het slot, het liefst nog voordat het geheel defect is en u niet meer naar binnen kunt.

Bel de slotenmaker Naarden voor een afspraak. Ook als het slot al defect is, of de sleutel afgebroken in het slot zit, kunt u uiteraard gebruik maken van onze slotenmaker diensten. Wij zijn werkzaam met alle soorten sloten.

Slotenmaker Naarden helpt u inbrekers te weren

Wist u dat niet veilige sloten binnen gemiddeld 30 seconden opengemaakt kunnen worden? Helaas zijn sloten die voorzien zijn van het SKG 2 sterren keurmerk inmiddels niet meer opgewassen tegen de nieuwe inbraakmethodes zoals bijvoorbeeld het zogeheten kerntrekken.

Daarom plaatst Slotenmaker Naarden bij vervanging van defecte of  verouderde sloten, nieuwe exemplaren met een SKG 3 sterren keurmerk. U heeft dan sloten die ook automatisch in aanmerking komen voor het politie keurmerk Veilig Wonen.

Als u naar een nieuwe woning verhuisd bent of er is een sleutelbos verloren, ook dan is het aan te raden om de sloten in uw woning te laten vervangen. U weet immers niet wie er nog een reservesleutel heeft of in welke handen de sleutelbos terecht komt.