Spanningshoofdpijn laten verdwijnen

Spanningshoofdpijn laten verdwijnen

Een zeer vervelende vorm van spierpijn is spanningshoofdpijn. Hoofdpijn in z’n algemeenheid heeft een zeer negatief effect op het levensgeluk van mensen. Mensen die ernstige spanningshoofdpijn ervaren, slikken daarom vaak grote hoeveelheden pijnstillers. Dit is nodig om te kunnen functioneren in het dagelijks leven. NJIP, de kliniek voor pijnverlichting biedt uitkomst. Wil jij ook af van je hoofdpijn zonder hiervoor bergen pijnstillers te slikken?

Hoe ontstaat spanningshoofdpijn?

Om de klacht te kunnen laten verdwijnen, is het noodzakelijk om te weten hoe de spanningshoofdpijn ontstaat. Spierspanningen in de hals, de schouders en het hoofd veroorzaken meestal de spanningshoofdpijn. Deze vorm van hoofdpijn voel je aan beide kanten van het hoofd. Het lijkt alsof er een strakke band om je hoofd is gebonden. Het is een drukkende, knellende en zeer vervelende pijn.

Een effectieve behandeling

De NJIP kliniek in Alkmaar, biedt veilige pijnverlichting volgens een revolutionaire, snelle methode. Er ontstaat al merkbare verbetering na de eerste behandeling. Maak nu kennis met deze methode die de spanningshoofdpijn letterlijk omkeert en verminderd of zelfs laat verdwijnen.

Deze NJIP-methode heeft als het ware twee doelen. Als eerste natuurlijk de behandeling zelf. Met zo min mogelijk afspraken wordt de spanningshoofdpijn verminderd of zelfs geheel weggenomen.

Het tweede doel is mensen inlichten over de snelste en meest effectieve manier om zelf van hun pijn af te komen. Bij deze methode wordt overigens geen medicatie gebruikt. De NJIP methode werkt ook bij behandeling van migraine.

Maak nu een afspraak en zorg voor pijnverlichting

Ben je nieuwsgierig naar onze aanpak? Wil je ook een succesvolle en snelle spanningshoofdpijn behandeling of migraine therapie? Plan dan nu een intake gesprek in. Onze therapeuten lokaliseren de grondoorzaak van de pijn en brengen direct verlichting aan.

NJIP is letterlijk het omgekeerde van pijn en staat symbool voor deze kernwaarden. Wij draaien de pijn om. Het uiteindelijke resultaat is een pijnvrij leven, in maar liefst drie tot vijf behandelingen!